Bitcoin Kılavuzları
Bitcoin Kılavuzları
Bitcoin Kılavuzları

Privacy Statement (ZA)

This privacy statement was last updated on Mart 31, 2024 and applies to citizens and legal permanent residents of South Africa.

Bu gizlilik bildiriminde, sizin hakkınızda elde ettiğimiz verilerle https://techmanager.io/tr aracılığıyla neler yaptığımızı açıklıyoruz. Bu bildirimi dikkatlice okumanızı öneririz. İşlemimizde gizlilik mevzuatının gerekliliklerine uyuyoruz. Bu, diğer şeylerin yanı sıra, şu anlama gelir:

  • kişisel verileri amaçladığımız amaçları açıkça belirtiyoruz. Bunu bu gizlilik bildirimi ile yapıyoruz;
  • kişisel veri koleksiyonumuzu yalnızca meşru amaçlar için gerekli olan kişisel verilerle sınırlamayı hedefliyoruz;
  • öncelikle sizin onayınızı gerektiren durumlarda kişisel verilerinizi işlemek için açık onayınızı isteriz;
  • kişisel verilerinizi korumak için uygun güvenlik önlemleri alıyoruz ve ayrıca kişisel verileri bizim adımıza işleyen taraflardan talep ediyoruz;
  • isteğiniz üzerine kişisel verilerinize erişme veya düzeltilmesini veya silinmesini sağlama hakkınıza saygı duyuyoruz.

Herhangi bir sorunuz varsa veya sizin için hangi verileri sakladığımızı tam olarak bilmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

1. Amaç, veri ve saklama süresi

We may collect or receive personal information for a number of purposes connected with our business operations which may include the following: (click to expand)

2. What if you don't provide us with your personal information?

If you don't provide us with your personal information, we may not be able to provide you with the information, products or assistance that you are seeking.

3. Diğer taraflarla paylaşma

We only share this data with operators and with other third parties for which consent must be obtained.

4. Çerezler

Our website uses cookies. For more information about cookies, please refer to our Cookie Policy

5. Disclosure practices

We disclose personal information if we are required by law or by a court order, in response to a law enforcement agency, to the extent permitted under other provisions of law, to provide information, or for an investigation on a matter related to public safety.

If our website or organisation is taken over, sold, or involved in a merger or acquisition, your details may be disclosed to our advisers and any prospective purchasers and will be passed on to the new owners.

6. Güvenlik

We are committed to the security of personal data. We take appropriate security measures to limit abuse of and unauthorised access to personal data. This ensures that only the necessary persons have access to your data, that access to the data is protected, and that our security measures are regularly reviewed.

7. Third-party websites

This privacy statement does not apply to third-party websites connected by links on our website. We cannot guarantee that these third parties handle your personal data in a reliable or secure manner. We recommend you read the privacy statements of these websites prior to making use of these websites.

8. Bu gizlilik bildirimindeki değişiklikler

Bu gizlilik bildiriminde değişiklik yapma hakkımız saklıdır. Değişikliklerden haberdar olmak için bu gizlilik bildirimine düzenli olarak başvurmanız önerilir. Ayrıca, mümkün olan her yerde sizi aktif olarak bilgilendireceğiz.

9. Verilerinize erişme ve verilerinizi değiştirme

Herhangi bir sorunuz varsa veya hakkınızda hangi kişisel verilerimiz olduğunu bilmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. Aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Kişisel verilerinize neden ihtiyaç duyulduğunu, ne olacağını ve ne kadar süreyle saklanacağını bilme hakkına sahipsiniz.
  • Erişim hakkı: Bizim tarafımızdan bilinen kişisel verilerinize erişme hakkına sahipsiniz.
  • Düzeltme hakkı: kişisel verilerinizi dilediğiniz zaman tamamlama, düzeltme, silme veya engelleme hakkına sahipsiniz.
  • Bize verilerinizi işleme izninizi verirseniz, bu rızayı iptal etme ve kişisel verilerinizi silme hakkınız vardır.
  • İtiraz hakkı: verilerinizin işlenmesine itiraz edebilirsiniz. İşleme için haklı gerekçeler olmadıkça buna uyuyoruz.

Lütfen kim olduğunuzu açıkça belirttiğinizden emin olun, böylece yanlış kişinin verilerini değiştirmediğimizden veya silmediğimizden emin olabiliriz.

10. Otomatik karar verme

We make decisions on the basis of automated processing with respect to matters that may have (significant) consequences for individuals. These are decisions taken by computer programmes or systems without human intervention.

Create User profiles based on preferences; Show Ads based on User profile; Show and render content based on user profile, like browser language, geolocation data, interests and reading behavior

11. Şikayet gönderme

If you are not satisfied with the way in which we handle (a complaint about) the processing of your personal data, you have the right to submit a complaint to the Information Regulator South Africa:
P.O Box 31533,
Braamfontein,
Johannesburg,
2017
Complaints email:complaints.IR@justice.gov.za

12. Çocuklar

Web sitemiz çocukları çekmek için tasarlanmamıştır ve ikamet ettikleri ülkede rıza yaşının altındaki çocuklardan kişisel veri toplamak niyetimiz değildir. Bu nedenle, rıza yaşının altındaki çocukların bize herhangi bir kişisel veri göndermemelerini rica ediyoruz.

13. İletişim detayları

Tribe Growth GmbH
Lohmühlenstraße 65
12435 Berlin
Almanya
İnternet Sitesi: https://techmanager.io/tr
E-posta x@techmanager.io
Telefon numarası: 017620659405

Kuruluşun politikaları ve uygulamaları için ve şikayet veya soruların iletilebileceği bir ilgili kişi tayin ettik:
Andre Bappert
Lohmühlenstraße 65
12435 Berlin

tr_TRTR