Bitcoin Kılavuzları
Bitcoin Kılavuzları
Bitcoin Kılavuzları

Privacy Statement (CA)

This privacy statement was last changed on Mart 31, 2024, son kontrol tarihi Mart 31, 2024, and applies to citizens and legal permanent residents of Canada.

Bu gizlilik bildiriminde, sizin hakkınızda elde ettiğimiz verilerle https://techmanager.io/tr aracılığıyla neler yaptığımızı açıklıyoruz. Bu bildirimi dikkatlice okumanızı öneririz. İşlemimizde gizlilik mevzuatının gerekliliklerine uyuyoruz. Bu, diğer şeylerin yanı sıra, şu anlama gelir:

  • kişisel verileri amaçladığımız amaçları açıkça belirtiyoruz. Bunu bu gizlilik bildirimi ile yapıyoruz;
  • kişisel veri koleksiyonumuzu yalnızca meşru amaçlar için gerekli olan kişisel verilerle sınırlamayı hedefliyoruz;
  • öncelikle sizin onayınızı gerektiren durumlarda kişisel verilerinizi işlemek için açık onayınızı isteriz;
  • kişisel verilerinizi korumak için uygun güvenlik önlemleri alıyoruz ve ayrıca kişisel verileri bizim adımıza işleyen taraflardan talep ediyoruz;
  • isteğiniz üzerine kişisel verilerinize erişme veya düzeltilmesini veya silinmesini sağlama hakkınıza saygı duyuyoruz.

Herhangi bir sorunuz varsa veya sizin için hangi verileri sakladığımızı tam olarak bilmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

1. Purpose and categories of data

We may collect or receive personal information for a number of purposes connected with our business operations which may include the following: (click to expand)

2. Sharing with other parties

Bu verileri yalnızca aşağıdaki amaçlarla diğer alıcılarla paylaşır veya açarız:

3. Disclosure practices

We disclose personal information if we are required by law or by a court order, in response to a law enforcement agency, to the extent permitted under other provisions of law, to provide information, or for an investigation on a matter related to public safety.

If our website or organisation is taken over, sold, or involved in a merger or acquisition, your details may be disclosed to our advisers and any prospective purchasers and will be passed on to the new owners.

4. How we respond to Do Not Track signals & Global Privacy Control

Web sitemiz Takip Etme (DNT) başlık isteği alanına yanıt verir ve bunları destekler. Tarayıcınızda DNT'yi açarsanız, bu tercihler HTTP istek başlığında bize iletilir ve tarama davranışınızı izlemeyiz.

5. Çerezler

Our website uses cookies. For more information about cookies, please refer to our Cookie Policy on our Cookie Policy (CA) webpage. 

6. Güvenlik

We are committed to the security of personal data. We take appropriate security measures to limit abuse of and unauthorized access to personal data. This ensures that only the necessary persons have access to your data, that access to the data is protected, and that our security measures are regularly reviewed.

7. Üçüncü taraf web siteleri

Bu gizlilik bildirimi, web sitemizdeki bağlantılarla bağlanan üçüncü taraf web siteleri için geçerli değildir. Bu üçüncü tarafların kişisel verilerinizi güvenilir veya güvenli bir şekilde ele aldığını garanti edemeyiz. Bu web sitelerini kullanmadan önce bu web sitelerinin gizlilik bildirimlerini okumanızı öneririz.

8. Bu gizlilik bildirimindeki değişiklikler

Bu gizlilik bildiriminde değişiklik yapma hakkımız saklıdır. Değişikliklerden haberdar olmak için bu gizlilik bildirimine düzenli olarak başvurmanız önerilir. Ayrıca, mümkün olan her yerde sizi aktif olarak bilgilendireceğiz.

9. Verilerinize erişme ve verilerinizi değiştirme

Herhangi bir sorunuz varsa veya hakkınızda hangi kişisel verilerimiz olduğunu bilmek istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. Lütfen kim olduğunuzu açıkça belirttiğinizden emin olun, böylece yanlış kişinin verilerini değiştirmediğimizden veya silmediğimizden emin olabiliriz. İstenen bilgileri ancak doğrulanabilir bir tüketici talebi alındığında vereceğiz. Aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

9.1 Kişisel verilerinizle ilgili olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz

  1. Hakkınızda işlediğimiz verilere erişim için bir istek gönderebilirsiniz.
  2. Hakkınızda işlediğimiz verilere genel olarak kullanılan bir biçimde genel bir bakış isteyebilirsiniz.
  3. Verilerin yanlış olması veya olmaması veya artık alakalı olmaması durumunda verilerin düzeltilmesini veya silinmesini isteyebilirsiniz. Uygun olan yerlerde, değiştirilen bilgiler söz konusu bilgilere erişimi olan üçüncü taraflara iletilecektir.
  4. Yasal veya sözleşmeye bağlı kısıtlamalara ve makul bildirimlere tabi olarak, istediğiniz zaman onayınızı geri çekme hakkına sahipsiniz. Bu tür bir geri çekilmenin sonuçları konusunda bilgilendirileceksiniz.
  5. Kuruluşumuza PIPEDA'ya uymama ile ilgili bir sorunu ve bu sorun çözülmezse Kanada Gizlilik Komiseri Ofisi'ni ele alma hakkına sahipsiniz.
  6. Kişisel bilgilere, PIPEDA kapsamında kişisel bilgilere erişim hakkı olan ve (a) zaten bir bilginin halihazırda olması durumunda alternatif biçimde iletilmesini talep eden duyusal engelli bir kişiye alternatif bir biçimde erişim vereceğiz. Bu biçimde var olur; veya (b) bireyin haklarını kullanabilmesi için bu formata dönüştürülmesinin makul ve gerekli olması.

10. Çocuklar

Web sitemiz çocukları çekmek için tasarlanmamıştır ve ikamet ettikleri ülkede rıza yaşının altındaki çocuklardan kişisel veri toplamak niyetimiz değildir. Bu nedenle, rıza yaşının altındaki çocukların bize herhangi bir kişisel veri göndermemelerini rica ediyoruz.

11. İletişim detayları

Tribe Growth GmbH
Lohmühlenstraße 65
12435 Berlin
Almanya
İnternet Sitesi: https://techmanager.io/tr
E-posta x@techmanager.io

Telefon numarası: 017620659405

Kuruluşun politikaları ve uygulamaları için ve şikayet veya soruların iletilebileceği bir ilgili kişi tayin ettik:
Andre Bappert
Lohmühlenstraße 65
12435 Berlin

tr_TRTR